Detalii Proiect

Beneficiarii investitei

SC ENEX SRL, cu domeniul de activitate in furnizarea de energie electrica si gaz natural, consultanta energetica, sisteme de telegestiune si monitorizare a datelor. Cu o experienta de 15 ani in domeniul energetic, ENEX si si-a propus sa se implice direct in producerea de energie electrica din SRE.

Proiectul Parcul Eolian Nalbant contribuie in mod direct la indeplinirea obiectivului general al Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice pentru ca vizeaza in mod cert cresterea productivitatii si competitivitatii SC ENEX SRL ca si companie romaneasca prin diversificarea activitatii firmei in conditiile dezvoltarii durabile si reducerea decalajelor dintre ENEX SRL si societatile europene care activeaza pe piata energiei electrice.

Activitatea ENEX SRL se desfasoara in localitatea Cluj-Napoca, Parcul Industrial Tetarom I, Strada Taietura Turcului nr. 47/11, judetul Cluj, locatie in care detine birouri administrative moderne, dotate corespunzator standardelor europene cu echipamentele informatice adecvate, calculatoare si alte echipamente IT si de telecomunicatii. Firma dispune de toate facilitatile necesare implementarii proiectului atat ca resurse materiale cat si ca resurse umane.

Ca dovada a eforturilor pentru asigurarea unui management performant si grad ridicat de calitate al produselor si serviciilor sale, ENEX SRL are implementat si certificat Sistemul Integrat De Management al Calitatii-Mediu-Siguranta si Securitate in Munca.
Societatea ENEX SRL detine Licenta ANRE pentru furnizare energie electrica si Licenta ANRE pentru furnizare gaze naturale.

Date de contact:
www.enexenergy.ro
RO 400221, Cluj-Napoca
str. Taietura Turcului, nr. 47/11
Parcul Industrial Tetarom I
tel. 0264 207500
fax 0264 207555
email: nalbant@enexenergy.ro

 

 

Altele din categoria Detalii Proiect:- Prezentare
- Descrierea investitei
- Obiectivul investitiei
- Beneficiarii investitei


 

Vizitatori:

Plin de energie!